Udlejning af Salgsvogn

Salgsvogne

Ved behov for servering af mad og drikke til dit næste arrangement, er en salgsvogn den perfekte løsning. En salgsvogn er ideel til køb og servering af mad og drikkevarer i forbindelse med mange forskellige arrangementer – private som offentlige.

Ved at leje en salgsvogn her hos Hoppeborgen.dk, er du sikret en vellykket fest, som vil sprede glæde hos dine gæster til festen og forbipasserende til eventet, hvor det vil være muligt at købe mad og/eller drikke, som passer til den givende anledning.

Lej en salgsvogn til jeres næste arrangement

Hvis du er i gang med at planlægge et arrangement, messe, sommerfest, firmafest, sportsevent eller lignende, så kunne en salgsvogn måske være et rigtig godt valg. Muligheden for at få noget at spise, noget koldt eller varmt at drikke eller en lækker is vil efterlade et smil på læben og være med til at sprede god stemning blandt dine gæster.

En vogn med pølser, is, kolde øl, drinks, varm kaffe osv. er i forvejen et hit blandt os danskere. Hvis du vælger at leje en salgsvogn til din næste fest eller arrangement, så kan du være helt sikker på, at rigtig mange vil gå over og nyde is, pølser, kolde forfriskninger eller hvad der ellers bliver serveret i vognen.

Leje af salgsvogn

En salgsvogn er den perfekte løsning til både store og små arrangementer, hvor der skal være køb eller servering af mad og drikke. Vores kunder bruger vores salgsvogne til både private fester, firmaarrangementer, store offentlige events som byfest, koncerter og andre festlige begivenheder.

Hos Hoppeborgen udlejer vi salgsvogne af høj kvalitet. Vores service er altid i top, og er du i tvivl om, hvilken salgsvogn du skal bruge til dit kommende arrangement, kan vi med vores mange års erfaring indenfor branchen give dig den rette hjælp og rådgivning.

Hos os kan du nemt og bekvemt leje en salgsvogn. Derudover har vi også alt andet, som du skal bruge til en god og succesfuld fest. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål, ønsker at leje en af vores salgsvogne eller ønsker en samlet pakkeløsning til din næste fest. Kontakt os endelig på telefon 29 88 06 66 eller du kan sende en mail til kontakt@hoppeborgen.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Menu