Lej Sumodragter

Sumodragter

Sumodragter er blevet et stort hit til alle typer af arrangementer og events, hvor der er garanteret 100% underholdning. Sumodragter og øvrigt tilbehør til sumobrydning er en oplagt og underholdende aktivitet til din fest. Uanset om du skal holde polterabend, rund fødselsdag, firmaarrangement, byfest eller noget helt femte.

Hos Hoppeborgen kan du leje sumodragter, som helt sikkert vil give smil på læben hos deltagerne, da det er umuligt ikke at lade sig rive med af den gode stemning. Dette er uanset, om man selv er iført en sumodragt og kæmper, eller man står som tilskuer udenfor ringen.

Lej sumodragt hos Hoppeborgen

Sumodragter er bare sjove, uanset om du skal afholde en børnefødselsdag, en polterabend, en firmafest eller en anden form for festligt arrangement.

Hvis du står og skal planlægge det fedeste arrangement, så skal du overveje leje af sumodragt. Med inspiration fra Japan og de traditionsrige sumobrydere kan du hos Hoppeborgen leje de sjove sumodragter. Det er en forlystelse, hvor der kan konkurreres i. Samtidig giver det altid sjove grin, gode minder og ikke mindst sved på panden, når der kæmpes i ringen.

Hos Hoppeborgen udlejer vi sumodragter til alle typer af arrangementer. Den japanske nationalsport sumo handler om at få modstanderen i gulvet eller skubbe ham eller hende udenfor måtten.

Sumobrydning er altid sjov underholdning til enhver form for fest eller arrangement.

Lej sumodragt eller andre af vores sjove forlystelser

Er en sumodragt ikke lige det, der passer til din kommende fest, så tilbyder vi også andre sjove forlystelser, som vil bringe glæde hos dine gæster. Du kan for eksempel leje vores traditionelle hoppeborge, som mange har stor glæde af at leje. De underholder særligt børn og unge, når der er byfester, børnefødselsdage og andre festligheder, hvor børn også deltager.

Har du spørgsmål til udlejning af vores sumodragter, eller ønsker du hjælp til at beslutte, hvad der vil passe godt til dit næste arrangement? Så er du velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde det, der matcher dine ønsker og behov til en sjov og gennemført fest.

Menu