Lej popcornmaskine

Lej en popcornmaskine

En popcornmaskine er altid et festligt indslag til ethvert arrangement eller event, der skal afholdes. Uanset om der er tale om leje af popcornmaskine til børnefødselsdag, firmaevent, konfirmation, bryllup eller bare til fest generelt.

Popcorn passer både til at være en lille snack i starten af en fest, mellem hovedretten og desserten eller som snacks i løbet af festen.

Hos Hoppeborgen.dk tilbyder vi leje af popcornmaskine med eller uden festvogn.. Vores maskiner er lette at sætte op, og du vil hurtigt være klar til at servere friske og ny-poppede popcorn til din næste fest eller arrangement. Vi gør det let for dig at komme i gang med at poppe popcorn og vi sørger for at levere alt, hvad du skal bruge af popcornkerner, maskine og andet tilbehør.

Lej en popcornmaskine til din næste fest

Når du lejer en popcornmaskine fra Hoppeborgen, er du garanteret markedets nemmeste løsning, når du vil lave popcorn. En popcornmaskine er god til “åbent hus” arrangementer, fester, fødselsdage, firmafester, torvedage, byfester, konfirmation, bryllupper m.v. Samt gode indtjeningsmuligheder for den lille forening, spejdere, klassearrangementer osv.

Med en af vores popcornmaskiner til dit næste arrangement, vil du og dine gæster få oplevelsen af velduftende, ny-poppede og smagfulde popcorn. Hos Hoppeborgen har vi nogle stabile og pålidelige maskiner, der virker som de skal og som leverer varen til perfektion.

De er fremstillet af stål og har sider af glas. Selve varmelegemet sørger for at holde popcornene varme.

Lej popcornmaskine af rigtig høj kvalitet her hos os. Vi servicerer løbende vores maskiner, således at du altid kan regne med en velfungerende popcornmaskine til din fest.

Ring eller skriv for leje af popcornmaskine

Ønsker du at leje en popcornmaskine, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Her kan du også få svar på, hvad det koster inklusiv det tilbehør, som du skal bruge til at lave popcorn ud af, samt hvor meget du skal bruge til dine gæster.

Ring til os på telefon 29 88 06 66 eller skriv til os på kontakt@hoppeborgen.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, som du finder her på siden. Så vender vi straks tilbage. Vi ser frem til at høre fra dig!

Menu