Hoppeborg Leje

Lej en hoppeborg i forskellige størrelser

Leje af hoppeborge er noget, alle børn kan få massevis af timer til at gå med – store som små. Derudover synes mange voksne faktisk også, at det er sjovt at boltre sig og hoppe rundt på en hoppeborg.

Vores udvalg her hos Hoppeborgen.dk dækker over både mindre hoppeborge til kæmpe hoppeborge med eller uden rutsjebane og overdækning i tilfælde af regn. Alle vores modeller er af særlig god kvalitet, som kan lejes på dags- eller weekendbasis. Ønsker du at leje en hoppeborg i flere dage eller over en længere periode, kan vi også klare den.

Udlejning af hoppeborge til både børn og voksne

Hos Hoppeborgen.dk udlejer vi hoppeborge i mange forskellige størrelser og til forskellige arrangementer som firmafester, byfest, sommerfester, polterabend, børnefødselsdage, skoleafslutning, studenterfester, konfirmation, udendørsarrangementer, events og meget mere. Uanset hvad end du skal afholde, og hvor henne i landet du befinder dig, er du garanteret mange timers sjov og leg, når du lejer en af vores mange hoppeborge.

Leje af kvalitetssikrede hoppeborge i forskellige størrelser

Alle vores hoppeborge er forsikret og opfylder alle nationale og internationale krav til sikkerhed og kvalitet. Lejer du en af vores hoppeborge, får du maksimal sikkerhed til en god pris og vi har helt sikkert en hoppeborg i netop den størrelse, der passer til dine behov.

Har du spørgsmål til udlejning af vores mange hoppeborge i forskellige størrelser eller ønsker du hjælp til at beslutte, hvilken hoppeborg du skal vælge til dit næste arrangement, så er du velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den helt rigtige model, som matcher dine ønsker og behov.

Menu