Softicemaskine Leje

Softicemaskine

Med en softicemaskine kan du servere softice til din næste fest – nemt, lækkert og fristende for både børn og voksne. Softice er en lækker dessert for alle aldre og egner sig til enhver form for festligt arrangement.

Når du lejer en af vores softicemaskiner, har du mulighed for at tilkøbe flere typer tilbehør som for eksempel drys, krymmel og toppings. Det eneste vi ved, at du med sikkerhed har brug for, er softicemixen, som skal i maskinen. Uden den kan du ikke lave is.

Hos Hoppeborgen.dk bruger vi altid Vebbestrup flødeis, som er af den bedste kvalitet og de reneste råvarer. Du er derfor sikret en is, som dine gæster uden tvivl vil elske, når du lejer en softicemaskine her hos os.

Vi har flere typer softice maskiner:

Softice maskine bordmodel Ketty

600 kr.

Op til 25 gæster

1 hane

40 kg

L: 55cm, B: 30cm, H: 55 cm

Softice maskine bordmodel

1.200 kr.

Op til 50 gæster

3 haner

80 kg

H: 70cm, B: 42 cm, L:65 cm

Softice maskine gulvmodel

1.800 kr.

Op til 100 gæster

3 haner

190 kg

H: 134 cm, B: 55 cm L: 65 cm

Vi sælger kun det bedste softice fra Vebbestrup flødeis

10L dunk med vanilje = 700 kr.

5 liter dunk med jordbær = 350 kr.

5 L rækker ca. til 15 – 25 personer.
Hvis du ønsker begge farver skal du vælge en maskine med 3 haner

Leje af softicemaskine til din næste fest

Byd dine gæster på softice til din næste fest. En nem og lækker dessert som er elsket af både børn og voksne. Ved at leje en softicemaskine vil du forkæle dine gæster med softice og sætte en god stemning for festen.

Vores softicemaskine kan du placere, lige hvor du vil, da den ikke kræver meget plads og kan stå såvel ude i et telt som inde. Desuden får du et sjovt samlingspunkt ved festen, hvor man møder mange is- og dessertglade festdeltagere på en ny måde.

Det er dog vigtigt at gøre opmærksom på, at en softice maskine ikke er lydløs, hvilket du bør tage med i dine overvejelser, inden du placerer maskinen.

Softicemaskine til enhver given lejlighed

Skal der sættes prikken over i´et til fødselsdagen, jubilæet, sommerfesten, privatfesten, konfirmationen, firmaarrangementet eller bryllupsfesten, så er en softicemaskine helt oplagt. Det er altid populært med is ad libitum, og når du lejer en softicemaskine med Vebbestrup flødeis her hos Hoppeborgen.dk, har du også mulighed for at leje alt det tilbehør, som hører sig til. Med en softicemaskine får dine gæster altså mulighed for at lave sine helt egne is til festen.

Ønsker du at leje en softicemaskine, så kan du hos os leje en meget brugervenlig maskine, som er nem at håndtere for dig og dine gæster.

Menu