Fadølsanlæg

Fadølsanlæg

Skal der serveres øl til din næste fest, så kan leje af fadølsanlæg være en rigtig god ide. Med et fadølsanlæg har du mulighed for at server kolde øl, som altid er populært til en fest. Har du planlagt en større fest eller arrangement, sparer du desuden både tid og oprydning ved at leje et fadølsanlæg.

Hos Hoppeborgen.dk udlejer vi fadølsanlæg med kvalitetsøl fra blandt andet Hancock, Carlsberg, Tuborg, Heineken, Albani, Faxe, Royal og Ale no. 16.

Leje af fadølsanlæg

Vi kender alle til det klassiske fadølsanlæg, som ofte er med til at få folk i godt humør til et festligt arrangement. Hos Hoppeborgen.dk kan du leje et fadølsanlæg til enhver anledning – store som små – og vi har et stort udvalg af velsmagende øl fra alle de bedste bryggerier. Hvis du skal sætte ekstra gang i festen, så skal du leje et fadølsanlæg her hos os.

Når du skal leje et fadølsanlæg, tilbyder vi flere muligheder. Vi har både anlæg med en enkelt tappehane og med to tappehaner. Hvorvidt du har brug for en eller flere fadølshaner og måske flere anlæg, afhænger af festens størrelse.
Er der mere en 50 gæster anbefaler vi, at du vælger minimum to haner. Fordelen ved at vælge flere haner er, at der kan tilkobles forskellige øltyper, hvilket altid er en succes.

Lej et fadølsanlæg til din næste fest

Vil du gøre det nemt for dig selv, men lækkert for dine gæster, så lej et fadølsanlæg til din næste fest eller arrangement. Fadøl er altid et sikkert hit, når der skal ekstra gang i festen. Du kender dem fra andre festlige begivenheder og events som for eksempel koncerter og festivaler, men du kan sagtens leje et fadølsanlæg, selvom du ikke skal holde et helt så stort arrangement. Fadøl kan serveres til alle typer af fester og begivenheder.
Hos os kan du nemt leje et anlæg og købe fustager og krus. Derudover har vi også alt andet, som du skal bruge til en god fest.

Menu