Køletrailer & Frysetrailer Leje

Køletrailer & Frysetrailer

Ved behov for ekstra køleplads eller et mobilt kølerum, er en køletrailer den perfekte løsning. En køletrailer er ideel til drikkevarer, kød eller andre fødevarer og bruges i forbindelse med mange forskellige arrangementer – private som offentlige.

Ved at leje en køletrailer eller en frysetrailer her hos Hoppeborgen.dk, er du sikret en vellykket fest, hvor øl og sodavand er garanteret den rette temperatur og råvarer kan holde sig friske.

Udlejning af køletrailer & frysetrailer

Står du og skal holde fest eller skal arrangere et større arrangement, har du med garanti brug for en køletrailer eller frysetrailer, så du kan servere kolde drikke og friske madvarer til dine gæster. En køletrailer er perfekt til privatfester, polterabend, fødselsdage, bryllup, jubilæum, koncerter, byfest, sportsarrangementer, markeder og mange andre events, hvor der skal serveres iskolde drikkevarer til dine gæster.

Når du lejer en køletrailer, er det eneste du behøver et sted, hvor du kan parkere traileren samt strøm, så den kan tændes og derved holde dine varer kolde. Hos Hoppeborgen.dk tilbyder vi mange forskellige størrelser af køletrailere til udlejning, så du kan nemt finde den model, der passer bedst til dine behov.

Leje af køletrailer & frysetrailer til alle arrangementer

En køletrailer er den perfekte løsning til både store og små arrangementer, hvor mad og drikke skal opbevares køligt. Vores kunder bruger vores vogne til både private fester, hvor køleskabspladsen ikke rækker, men også til store, offentlige events som koncerter og andre festlige begivenheder.
Hos Hoppeborgen.dk udlejer vi køletrailere i høj kvalitet. Vores service er altid i top og er du i tvivl om, hvor mange køletrailere du skal bruge til dit kommende arrangement, kan vi med vores mange års erfaring indenfor branchen give dig den rette hjælp og rådgivning.

Menu