Lej bacon chips varmer

Lej en bacon chips varmer

Lej vores bacon chips varmer til din næste fest og server sprøde baconchips for dine gæster. På kort tid vil chipsene være lune og klar til servering.

En varmer til bacon chips er en populær ekstra lille overraskelse til din næste fest, som både store og små vil synes om. Den kan lejes både med eller uden festvogn. Du er hermed sikret lune og sprøde bacon chips hele dagen eller aftenen.

En baconchips varmer er oplagt til privatfester, firmafester og andre former for arrangementer som for eksempel skolearrangementer eller som snackbod til et arrangement i den lokale sportsklub. Du kan bruge maskinen til hvilken som helst fest, du synes, kræver sprøde lækkerier.

Server sprøde og lune baconchips til din næste fest

Er der noget bedre end duften og ikke mindst smagen af sprøde lune bacon snacks? Hvorfor ikke leje en baconchips varmer til dit næste arrangement? Den kan være ideel som en lækker lun snack til fadølsbaren eller hvad med til børnefødselsdag, konfirmation, sommerfest eller som hyggesnack til enhver festlig lejlighed.

En maskine til baconchips er en perfekt løsning til den lille snack i løbet af festen. Samtidig er det også en snacktype, som både børn og voksne kan lide.

Udlejning af bacon chips varmer

Skal du holde styr på dine chips til din næste fest eller kommende event, så er en baconchips varmer velegnet til hurtig og nem servering af de sprøde snacks. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores udlejning af baconchips varmer, eller du mangler inspiration i forhold til at beslutte, hvad der vil passe bedst til lige netop din fest. Sammen vil vi finde de helt rigtige produkter, der matcher dine ønsker og behov. Vi udlejer i hele Danmark, men vores hovedområde er Jylland.

Mangler du snacks til festen? Så er en bacon chips varmer er en klassiker indenfor snacks til ethvert festligt arrangement.

Ring til os på telefon 29 88 06 66 eller skriv til os på kontakt@hoppeborgen.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, som du finder her på siden. Så vender vi straks tilbage. Vi ser frem til at høre fra dig!

Menu