Lej candyfloss maskine

Leje af candyfloss maskine

Overvejer du at leje en candyfloss maskine til din næste fest eller event? Så er du kommet til det rette sted.

Lejer du en candyfloss maskine her hos Hoppeborgen, kan du vælge mellem flere forskellige farver. Derudover har du også mulighed for at købe rør til at lave candyflossen på.

En candyfloss maskine vil skabe stor glæde til for eksempel børnefødselsdagen, sommerfesten eller firmaarrangementet. Altid en succes hos både børn og voksne.

Udlejning af candyfloss maskine

Lej en candyfloss maskine til dit næste event. Candyfloss er også kendt som cotton candy, og er i bund og grund sukker, der bliver varmet op, slynget ud i skålen og luftafkølet, hvilket giver den karakteristiske sky tekstur.

Vores candyfloss maskiner kan lave 1,5 kg i timen, hvilket svarer til ca. 120 candyfloss. Candyflossmaskinerne er nemme at bruge, betjene og rengøre.

Når du lejer en af vores candyfloss maskiner, er alt, hvad du skal bruge strøm, sukker og candyflossmaskinen. Herefter kan du starte din helt egen tivolistemning i baghaven, i firmaet, til konfirmationen eller til et hvilket som helst andet arrangement, hvor candyfloss vil skabe god stemning.

Candyfloss maskine til enhver lejlighed

Hvem husker ikke de puffede skyer, når man var til byfest, i tivoli eller i cirkus? Med vores candyfloss maskine kan du genskabe de gode minder og skabe helt nye. Både for dig, dine venner, familie og kolleger.

Candyfloss er sjovt at lave, og når du lejer en candyfloss maskine her hos Hoppeborgen, får du en maskine, der er nem at betjene. Lej en candyfloss maskine inkl. alt tilbehør, som du skal bruge til at lave det lækre, stemningsfulde, luftige sukker vat. En sikker vinder til konfirmation, børnefødselsdag, sommerfest, skolefest, loppemarked, skoleevent, loppemarked, vejfest, butiksevent og meget mere.

Om du skal bruge en candyfloss maskine til at lave et salg eller bare til en ekstra sød ting til et arrangement, er dette et godt valg, som alle kender. Når man ser folk gå rundt med de puffede skyer, trækker det hurtigt flere til.

Lej en candyfloss maskine til dit næste event

Hos Hoppeborgen kan du leje en candyfloss maskine til din næste fest. En candyfloss maskine er et sjovt og lækkert indslag til alle former for events, som dine gæster med garanti vil elske dig for. Du kender måske mest af alt til de lyserøde candyflosser fra tivoli og cirkus, men hos Hoppeborgen kan du leje en candyfloss maskine, så du kan lave dine helt egne.

Alle kender de luftige sukkerskyer, uanset alder. Også de voksne selvom de ikke altid vil være ved det. Du er derfor sikret at leje af candyfloss maskine vil blive et sikkert hit til dit næste festlige event.

Vores maskiner er lette at sætte op og du vi hurtigt være klar til at servere nylavede candyfloss til dine gæster.

Menu